Ödüllü Ar-Ge Proje Pazarı (Award-Winning Research and Development Project Fair) Hakkında

Üniversitemiz ile Bakü Avrasya Üniversitesi (Azerbaycan) ve Kazak Milli Kızlar Pedagoji Üniversitesi (Kazakistan) iş birliğinde 11-13 Haziran 2024 tarihlerinde “Ödüllü Ar-Ge Proje Pazarı” düzenlenecektir. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki Bakü Avrasya Üniversitesinde düzenlenecek etkinlik, pazarın paydaşı olan üniversitelerin öğrencileri ile akademisyenlerinin katılımına açık olarak İngilizce dilinde gerçekleştirilecektir.
Kabul edilen başvurulara geri bildirimde bulunulacak ve ilgili projelere ilişkin posterlerin etkinlik sekretaryasına gönderilmesi istenecektir. Etkinlik merkezinde sergilenecek projelere ait posterlerin sunumları, yüz yüze veya çevrim içi (online) yapılabilecektir.

Başvuru için tıklayınız.

Detaylı bilgi ve diğer konular için tto@ohu.edu.tr